Christmas perfection (2018)


Εναλλακτικός τίτλος: A Perfect Christmas Village
Ελληνικός τίτλος: Τα τέλεια Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Τζάκσον, με τους Κέητλιν Τόμσον, Τζέημς Χένρι-Τόμας, Ρόμπι Σίλβερμαν.

Η Ντάρσυ, γραφίστρια σε εταιρεία που κατασκευάζει ευχετήριες κάρτες, ζει μια απόλυτα οργανωμένη ζωή και δεν τολμά να ξεφύγει στο παραμικρό. Όνειρό της από πάντα ήταν να ζήσει τα τέλεια Χριστούγεννα, όπου τα πάντα είναι όμορφα, γραφικά και στολισμένα, όπως στη μινιατούρα του ιρλανδέζικου χωριού με την οποία διακοσμεί πάντοτε το σαλόνι του σπιτιού της. Θέλοντας να έχει πάντοτε τον έλεγχο, θεωρεί πως έχει γνωρίσει τον ιδανικό άντρα στο πρόσωπο του συναδέλφου της του Τομ, αγνοώντας πως αυτός που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της είναι ο κολλητός της ο Μπράντον που όμως είναι πολύ χύμα στα μάτια της και εντελώς χωρίς καθόλου τάξη. Όταν η Ντάρσυ επισκέπτεται ένα μικρό κατάστημα δώρων που θεωρούσε κλειστό, η μυστηριώδης ιδιοκτήτρια της κάνει δώρο μια μικρή κούκλα που την τοποθετεί στη μινιατούρα του χριστουγεννιάτικου χωριού της και το επόμενο πρωινό ξυπνά κυριολεκτικά μέσα στο χωριό αυτό όπου κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα.

Ναι μεν αισθηματική αλλά και αμιγώς παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ιστορία, συμπαθέστατα γυρισμένη σε φυσικούς χώρους στην Ιρλανδία. Η μέρα της μαρμότας συναντά τα Χριστούγεννα και ένα ιντριγκαδόρικο ερωτικό τρίγωνο, με τρεις συμπαθείς πρωταγωνιστές, αρκετή μαγεία αλλά και ένα μικρό έλλειμμα ψυχής αφού μπορεί τα πάντα να είναι σωστά αλλά μοιάζουν και ολίγον ψυχαναγκαστικά όπως ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας. Την παρακολουθείς ευχάριστα μεν, αλλά αναρωτιέσαι αν ήθελε λίγη περισσότερη τρέλα ώστε να λειτουργήσει η μαγεία. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)