48 Christmas Wishes (2017)


Ελληνικός τίτλος: 48 χριστουγεννιάτικες ευχές

Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία της Gaumont σε σκηνοθεσία Μάρκο Ντεφέμια και Τζάστιν Τζ. Ντυκ, με τους Μάντελάιν Λήον, Λίαμ ΜακΝτόναλντ, Κλάρα Κούσνιρ, Ήθαν Γιανγκ, Ελίζαμπεθ Έλσγουωρθ, Μάγια Φράνζοϊ, Πωλ Ντικ, Μπρους Γκραμ.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων συμβαίνει κάτι τραγικό στον Βόρειο Πόλο. Ένα ξωτικό που δουλεύει στο ταχυδρομείο βαριέται να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του, αφού εκείνη προτιμούσε να εργάζεται στο τμήμα παιχνιδιών. Έτσι, από δική της αβλεψία χάνεται ένας σάκος με 48 χριστουγεννιάτικες ευχές από μια μικρή πόλη. Τώρα, πρέπει να σώσουν τα Χριστούγεννα χωρίς να το μυριστεί ο Άγιος Βασίλης, οπότε ταξιδεύουν στη μικρή αυτή πόλη για να μάθουν ποιες ήταν οι ευχές των παιδιών που χάθηκαν ώστε να προλάβουν να τις πραγματοποιήσουν έγκαιρα. Όσο διαρκεί η αποστολή τους, γνωρίζονται και με δύο αδέλφια των οποίων ο θάνατος του πατέρας τους έχει στοιχίσει πολύ βαριά στην οικογένειά τους. 

Απλοϊκή και πρωτίστως για πιο μικρά παιδιά τηλεταινία με καθαρά χριστουγεννιάτικο θέμα που τουλάχιστον δεν προσποιείται πως είναι κάτι περισσότερο. Ακόμα και σε αυτό το πλαίσιο βέβαια θα μπορούσε να είχε δοθεί λίγη περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να μην μοιάζει τόσο με παιδική παράσταση. Τα πιτσιρίκια σας πάντως θα το διασκεδάσουν.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)