Ivy and mistletoe (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία σε σκηνοθεσία Κάντις Τ. Κέιν, με τους Τζούλιαν Μισέλ, Κόντυ Καλαφιόρε, Κάρι Γκένζελ, Κέννυ Μάγιερς.

Η Άιβυ ξεκινά από την πόλη όπου εργάζεται για να φτάσει στη Βοστόνη έγκαιρα ώστε να περάσει τα Χριστούγεννα με τους γονείς της και τον αδελφό της. Η δυνατή χιονοθύελλα καθηλώνει τα αεροπλάνα, οπότε αναγκάζεται να οδηγήσει για 16 ώρες. Μια απροσεξία της όμως στον δρόμο θα την αφήσει με δύο σκασμένα λάστιχα λίγο έξω από τη μικρή πόλη της Βηθλεέμ. Αδυνατώντας να βρει κατάλυμα για τη νύχτα, η Άιβυ δέχεται τη φιλοξενία της συμπαθέστατης Δημάρχου που συναντά στο πανδοχείο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως ο αγενέστατος οδηγός του γερανού που θα ρυμουλκούσε το αμάξι της την προηγούμενη νύχτα είναι ο γιος της.

Χιονοθύελλες, αποκλεισμένες στον δρόμο κοπέλες, όμορφοι οδηγοί γερανών, ξαφνικές γνωριμίες, αναπάντεχοι έρωτες και όλα τα γνωστά των αντίστοιχων τηλεταινιών είναι εδώ, αλλά δυστυχώς σε λάθος δόσεις. Αβλεψίες στο σενάριο οι διάλογοι του οποίου είναι τραβηγμένοι από το μαλλί, αδικαιολόγητες συμπεριφορές και γυρίσματα αποκλειστικά και μόνο μέσα σε ένα σπίτι κάνουν τούτη εδώ την παραγωγή από τις λιγότερο ενδιαφέρουσες της φετινής εσοδείας. Κρίμα, γιατί και η ιδέα θα μπορούσε να λειτουργήσει αν ήταν καλύτερα εκτελεσμένη και επειδή οι δύο πρωταγωνιστές είναι όμορφοι και λαμπεροί.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The actors (2024)

Η παραλία (2023)

Το προξενιό της Ιουλίας (2023)

Blink Twice (2024)

Beetlejuice Beetlejuice (2024)