The Spruces and the Pines (2017)


Ελληνικός τίτλος: Ένα αστέρι τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Τζων Στίμπσον, με τους Τζόννα Γουώλς, Νικ Μπάλαρντ, Τομ Κεμπ, Κεν Τσήζμαν.

Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μεταφέρεται στη Νέα Αγγλία του σήμερα ανάμεσα σε δύο οικογένειες που εκμεταλλεύονται τα έλατα από τις φάρμες τους. Παρά τη μεγάλη κόντρα που κρατά μακριά τους άλλοτε αχώριστους φίλους, τον πατέρα της και τον θείο του, η Τζούλι Πάιν και ο Ρικ Σπρους που επέστρεψε στο πατρικό από το Τέξας, ερωτεύονται παράφορα, αλλά πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.

Και όλα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας ακριβώς εάν δεν ερωτεύονταν κεραυνοβόλα και παράφορα και περίμεναν λιγάκι να κατασταλάξει η αντιπαλότητα μέσα τους, ώστε να έχει και κάποιο μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ερωτική ίντριγκα. Διότι εδώ τι έχουμε; Έρωτα με την πρώτη ματιά, αθώες φαρσούλες για να περνάει η ώρα και κρυφά ραντεβού καταμεσής του πάρκου όπου μπορούν να τους δουν οι πάντες. Εντάξει, το θέμα μας είναι να τα βρουν οι δύο άλλοτε κολλητοί και σήμερα εχθροί πατριάρχες, αλλά επειδή το ξέρουμε ότι στο τέλος θα τα βρουν, θα μπορούσε η ιστορία να μην ήταν τόσο επίπεδη. Ο Λάκης Μιχαηλίδης, ας πούμε, στη "Νεράιδα και το παληκάρι" τα κατάφερε πολύ καλύτερα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)