Cougar Cult (2012)


Θρίλερ της Rapid Heart σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ ΝτεΚοτώ, με τους Μπρίνκε Στήβενς, Λίνια Κουίγκλυ, Μισέλ Μπάουερ, Τζακ Κιούμπακι, Μπράις Ντέρφυ, Ράυαν Κάρρεϋ. 

Τρία κολλεγιόπαιδα στην Καλιφόρνια είναι έτοιμα να περάσουν το καλοκαίρι των ονείρων τους, καθώς πιάνουν δουλειά στην έπαυλη όπου κατοικούν τρεις πάμπλουτες και γοητευτικές ώριμες γυναίκες. Γρήγορα αντιλαμβάνονται μετά χαράς πως αυτές οι σέξι φιλενάδες δεν θα δίσταζαν να τους "καταβροχθίσουν" και τους τρεις, αλλά μόνο ο ένας τους υποψιάζεται πως το εννοούν κυριολεκτικά.

Ανδρικό sexploitation υπό την πρόφαση straight ιστορίας αλλά με gay οπτική και σε συσκευασία ταινίας τρόμου. Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε στον θαυμαστό κόσμο του Ντέηβιντ ΝτεΚοτώ, καναδού κινηματογραφιστή που έχει διαπρέψει στο είδος male erotica. Έχοντας μαθητεύσει στο πλευρό του Ρότζερ Κόρμαν, ο ΝτεΚοτώ γνωρίζει καλά τα sexploitation b movies, τα οποία και μπολιάζει ορθώς με δόσεις μεταφυσικού, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Τα αποτελέσματα συνήθως είναι τραγικά, αλλά μετά από ένα γερό overdose δεν σε νοιάζει πλέον, αφού το μόνο που σε απασχολεί είναι ποια αφορμή θα βρει για να γδύσει τους πρωταγωνιστές του και να τους βάλει να κυκλοφορούν με λευκά -συνήθως- εσώρουχα. Στην προκειμένη περίπτωση, επιστρατεύει τρεις scream queens των eighties, στις οποίες αναθέτει τον ρόλο των "cougars"... κυριολεκτικά. Οι τρεις φιλενάδες που έχουν ανακαλύψει τη μυστικιστική δύναμη μιας αρχαίας δοξασίας μεταμορφώνονται σε cougar και κατασπαράσσουν τα αθώα αγόρια που παρασύρουν στην έπαυλή τους (και τα οποία για να μην ξεχνιόμαστε, κυκλοφορούν πρωτίστως με λευκά εσώρουχα). Όμως, τόσο σε αυτήν την ταινία όσο και στις περισσότερες του σκηνοθέτη, δεν υπάρχει ίχνος προκλητικού σεξ ή σκληρού γυμνού. Τα πάντα συσκευάζονται σε ύφος ενός κατάλληλου για όλους σέξυ ημερολογίου καθώς και με μεγάλη διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό -δηλαδή, δεν γίνεται να χρησιμοποίησε στα σοβαρά το συγκεκριμένο εφφέ για να μεταμορφώσει τις πρωταγωνίστριές του σε cougar. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις σειρών και κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)